Memories of Yani, Syahril and Putri
Proud to have both of them in my life. Alhamdulillah
By: Yani Yusuf

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  >  >>]    [Archive]
Friday, 27-Jun-2008 02:13 Email | Share | | Bookmark
New Info to my frenz

Huh, akhirnya berjaya jugak update FP...sori kengkawan. FYI, saya ada bukak blog..byk masa saya dihabiskan untuk blog tersebut. Tapi bukan la bermaksud untuk menutup FP ni terus....hehe. Korg sume leh baca blog saya kay...I have 2 blogs...1st for those who likes accesories from crystal n pearl http://accesoriesonline.blogspot.com and 2nd is about my life http://yaniyusuf.blogspot.com

Feel free to visit my blog...


Sunday, 15-Jun-2008 00:00 Email | Share | | Bookmark
Balik Kampung - Penang

para sukarelawan
wah..bergaya gak si putri ni..
hehe
View all 30 photos...
Hurm...tak sempat2 nak update FP ku ini...dah ramai yg bising2...sejak blk dr Penang ni...byk lak keje kat opis....pastu sibuk plak kat umah...

Balik Penang kali ni yg paling lama...sbb mertua aku masuk umah baru...The house was so big. It has 9 bedrooms, 6 bathrooms, 2 stores, 2 VIP rooms, 2 big halls and 1 lib room...so balik tolong basuh n kemas2 umah...but unfortunately, ada la a few faulty kat umah tu..salah kontraktor ker..buruh ker aku tak amik tahu. So terpaksa tunda Big Event yang dirancang...just buat tahlil n baca doa...perabot jugak di hold kat kedai dulu....heheh

Balik kali ni tak sempat g mana2 pun sbb kosentrik kat umah baru...uwaaa....but the best part is..sempat sambut father's day kat sana....hehehe...dapat la bapa2 potong kek secret recipe...yummy...

Balik ke KL on Monday, 16 June 2008. My officemate called n told me that my parcel (Putri's table) had
arrived on Friday. So we went straight to my office to pick up the table. Putri like it very much..see her reaction...

Buat tatapan pembaca FPku...ini lah gambar2 sepanjang 5 ari kat Penang...


Saturday, 31-May-2008 02:27 Email | Share | | Bookmark
Ragam Putri on weekend

baru lepas mandi
dah siap2 nk g muar
 
View all 17 photos...
Hurm..ari ni plan nak g Muar...umah family angkat aku buat majlis kawin...pegi blk ari jek sbb abg keje...ni plak gambar2 putri sepanjang weekend...sonot melayan telatah anak dara aku ni...mcm2 pe'el....hehehe...


Sunday, 11-May-2008 03:42 Email | Share | | Bookmark
Jalan2@KL

wif mak uda
Am i rugged
 
View all 4 photos...
My SIL dtg dr Sabah...transit b4 blk penang...so ahad kitorg kuar jenjln...sopping baju kenduri n raya....sempat la snap gambar si putri sket...latest pic dia...dah besar panjang anak dara aku ni ha...


Thursday, 17-Apr-2008 00:00 Email | Share | | Bookmark
Hang Out with Abang's Officemate

Makan time
 
 
View all 6 photos...
Erm...lepas keje...hubby ajak join member2 dia pi tgk wayang kat Alamanda...citer CONGKAK...frankly speaking...langsung tak best...ntah pape punyer citer...lg best JBP. JBP citer yang mmg tol2 ada and happened in malay culture tp congkak ni dah terlebih tipu....ada ker bumi terbelah, hantu terkurung dalam belon...mmg tak logik....masa tgk JBP, aku mmg seram...siap peluk2 hubby...tp masa tgk filem congkak...kitorg siap gelak2...huhuh...


[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net